happy happy...

Shet vad glad jag blev när jag gick in på www.kenzas.se och upptäckte att hon har på sig en playsuit jag har sytt =) Jag ser ju att det är hon på bilden,men gå in på hennes blogg så ser ni helt säkert hehe. Jag började först att sy på en klänning till henne i samma tyg,men blev inte nöjd och gjorde denna istället. Gjorde min dag =)
/dragi


PS: Redan fått några kommentarer på det tidigare inlägget om playsuiten. Några är intresserade av att köpa en. Maila mig på [email protected]  så ska vi se om vi kan komma överens om något =)

Taken by a stranger ss/11 part two.

Design: Dragi Draguljevic
Foto: Dragi Draguljevic
Modell: Elinor Staberg www.fashionerande.se




Detta är andra outfiten jag hade med på modevisningen. En topp med djup urrigning i ryggen och lång kjol med hög slits. Båda i stl 36. Det jag gillar med denna outfit är att man kan ha det som Elinor på bilderna,som en klänning,men även att man kan hasa ner kjolen lite så att man ser ett mellanrum mellan toppen och kjolen. Jättesnyggt. Toppen är väldigt snygg till ett par jeans också.
/dragi

Taken by a stranger ss/11

Design: Dragi Draguljevic
Foto: Dragi Draguljevic
Modell: Elinor Staberg www.fashionerande.se
Detta är ett av plaggen jag visade upp i slutkollektionen på våran modevisning som vi hade 28maj på Form/Design Center. En löst sittande playsuit,stl 36 (en 38a kan ha den också). Tryckknappar framtill och resårband i midjan för bästa passform.
/dragi

RSS 2.0